Wednesday, August 03, 2005

Captain's log, stardate -318586.49

Од денес започнува и првиот македонски блог посветен на најлегендарната сага на сите времиња, Star Trek. На овој блог ќе може да читате се што е поврзано со оваа серија, со филмовите, со актерите, итн. Тука ќе можете да прочитате за расите, планетите, бродовите, ликовите од серијата...накратко кажано, се она што е во и околу Star Trek феноменот, кој опстојува веќе 40 години.

Live long and prosper.
 
автор: Бојан Николов @ 8/03/2005 01:40:00 AM |


0 Comments: