Saturday, August 06, 2005
Иако е рано да се каже, задоволен сум како досега функционира Mak Trek. Едноставно универзумот на Star Trek е толку опширен што тешко дека ќе ми снема теми и инспирација. Значи, Mak Trek нема лесно да згасне.

Како што можете да видите, поставив и анкета за најомилен серијал. Резултатите ќе ги објавам на крајот од месецот, и нормално тогаш ќе поставам и нова анкета.

Во меѓувреме мојот e-mail ќе биде отворен за Вашите предлози, критики и прашања. Ако имате било какви прашања во врска со Mak Trek, слободно пратете ги на maktrek@gmail.com . Планирам да направам наскоро и Mak Trek F.A.Q. :-)
 
автор: Бојан Николов @ 8/06/2005 01:07:00 AM |


0 Comments: