Thursday, August 11, 2005
Од денеска Mak Trek има нов член. Покрај мене, ќе пишува и Philemon а планирам да додадам и уште некој член. Значи, ќе има уште повеќе статии за Star Trek.

Имам планови за Star Trek оn-line RPG, но сеуште размислувам во која форма да биде. Најверојатно како форум. Во секој случај, следете го Mak Trek за новости.

Поздрав.
 
автор: Бојан Николов @ 8/11/2005 02:55:00 PM |


0 Comments: