Saturday, August 13, 2005
Екипажот на Mak Trek се зголеми за уште еден член, Златко Андоновски, попознат како Goldsmith. :)

Во врска со македонскиот Star Trek on-line RPG...Ако има заинтересирани, може да се обратат на maktrek@gmail.com за повеќе информации. Потребни се луѓе се да се реализира таа идеја. Одлучив да биде во вид на интернет форум, но во случај да има промена на тој план, ќе бидете известени.
 
автор: Бојан Николов @ 8/13/2005 04:11:00 AM |


0 Comments: