Saturday, August 20, 2005
Деновиве започна објавувањето на текстовите на Mak Trek на македонската Википедија. На македонската Википедија сега има Star Trek страна. Голема благодарност до Пецо, кој се реши да ги објавува нашите текстови таму.

Можеби приметивте дека сега иако сме тројца, не објавуваме текстови секојдневно. Решивме дека така е подобро и полесно е да се следи блогот. Три текста дневно се едноставно премногу. Значи, ќе ги оставаме текстовите да отстојат некој ден пред да објавиме други.

Вие и понатаму може да ни пишувате на maktrek@gmail.com за тоа што сакате да го прочитате тука.
 
автор: Бојан Николов @ 8/20/2005 03:28:00 PM |


0 Comments: