Friday, September 30, 2005
Викендов завршува моменталната анкета на МакТрек, и се припрема нова. Во моментов, сеуште не е решено за што ќе биде новата анкета, така што сите предлози се добредојдени. Вашите предлози слободно можете да ги праќате на МакТрек и-мејлот, maktrek@gmail.com , или пак, тука.

Значи, остана уште многу малку време за гласање. :)

Што се однесува до нови статии на МакТрек, има неколку во подготовка, и ќе бидат објавени во октомври.
 
автор: Бојан Николов @ 9/30/2005 02:57:00 PM |


0 Comments: