Wednesday, October 12, 2005
Реакцијата на списанието Ла Нова по повод статијата "Ла Нова...незнае ништо", објавена на МакТрек на 25.09.2005:

"Забелешките за грешките ви се апсолутно точни. Оправдување: едноставно - недоволно информирање. Но, човек учи додека е жив, а сајтот ви е полн со информации, и жалам што не сме го откриле порано. Мислам дека е одлично и решението имињата да се пишуваат во оргинал. Сајтот ви е прекрасен, прегледен и не е тежок за пребараување. Уште еднаш, благодариме за замерките, а следниот пат подобро ќе се информираме. Поздрав!"

Види линк: Ла Нова...не знае ништо!
 
автор: Бојан Николов @ 10/12/2005 10:18:00 AM |


4 Comments:


At 1:15 PM, October 12, 2005, Blogger Shepard

Ама затоа Време знае.

Честито колеги.

 

At 6:28 PM, October 12, 2005, Anonymous Anonymous

Ваистина, пази „сајт на денот“.

 

At 8:44 PM, October 12, 2005, Blogger Бобо Николов

Јеботе, еј! Ова е денешново време? Случајно некој ако може да го скенира тој дел и да го прати навака? Фала. :)

 

At 11:39 AM, October 13, 2005, Blogger Бобо Николов

Океј, уште вчера го најдов Време-то. Нема потреба да праќате скенови. :)