Thursday, November 10, 2005
Еве ги резултатите и од третата анкета. Анкетата заврши со над 190 гласови и е најуспешна до сега. Најмногу гласови освои Star Trek: First Contact.
Наскоро следува нова анкета. Предлозите одсега, можете да ги давате и на форумот, http://www.trek.xpt.net


Види линк: Резултати од втората анкета
 
автор: Бојан Николов @ 11/10/2005 07:16:00 PM |


0 Comments: