Tuesday, November 15, 2005
Како што може да видите, во тек е менување на дизајнот на Мак Трек. Освен тоа што sidebar-от е на лева страна, горе додадов и мени за серијалите. Од страна е додадено мени за сите раси во Star Trek за кои пишуваме на Мак Трек. Нормално, наскоро ќе има повеќе и за другите раси. Форумот сеуште не е разработен како што треба, но и за тоа ќе се погрижиме. :)
 
автор: Бојан Николов @ 11/15/2005 02:59:00 PM |


1 Comments:


At 7:02 PM, December 27, 2005, Blogger bs8c

Alal da vi e be decki...mn se izradvav za stranata :)