Sunday, November 20, 2005
William Shatner, актерот кој го глумеше капетанот James T. Kirk, се спрема да го продаде каменот кој беше изваден од неговиот бубрег. 74 годишниот актер пред неколку недели заврши во болница поради болки во грбот, предизвикани од камен во бубрегот.

Shatner планира да го понуди каменот на eBay. Парите од продадениот камен со "колекционерска вредност" актерот планира да ги донира во добротворни цели.

Оваа вест беше соопштена во телевизиското ток-шоу на Jimmy Kimmel, каде што Shatner беше гостин.

 
автор: Бојан Николов @ 11/20/2005 06:59:00 PM |


3 Comments:


At 8:59 PM, November 21, 2005, Blogger Zlatko

Mislam deka ovaa statija ne bi trabao da ja ima, zatoa sto nema ,,veza" so Star Trek. Ova moe mislenje ne vredi isto i za statijata za James Doohan (1920-2005) isto taka od Bobo, vo koja statija stoi kratka biografija na istiot, a seto ostanato e povrzano so negovata uloga vo Star Trek.

 

At 10:20 PM, November 21, 2005, Blogger Бобо Николов

Јебига, морав. :D

 

At 3:56 AM, November 22, 2005, Blogger Dr. Philem0n

Се согласувам, Капетане, заведи го овој приговор во својот лог...