Saturday, December 03, 2005
Мак Трек форумот падна на тестот. Затоа, одлучив да го реанимирам во склоп на Македонските Филмски Форуми. Сите заинтересирани се поканети на новиот форум.

Исто така, овој месец би требало да започне и Мак Трек фан-клубот. Но, повеќе информации околу ова, дури по состанокот на екипажот на Мак Трек кој ќе се одржи деновиве.
 
автор: Бојан Николов @ 12/03/2005 02:36:00 AM |


1 Comments:


At 4:45 PM, December 06, 2005, Anonymous Горан

Ако мислиш дека падна заради посетеноста, пробај малку да го изрекламираш.

Јас ептен случајно го најдов сајтов и од тогаш редовно го посетувам.

Поздрав