Monday, December 05, 2005
Во план е он-лајн Мак Трек антологија, која ќе биде достапна кон крајот на месецов. Значи, планот е да се соберат 30 најдобри текстови (не вклучувајќи ги текстовите за сериите и расите) објавени на Мак Трек. Целата е да не се загубат по архивите, и да бидат лесно достапни и на главната страна. Како ќе решиме кои текстови ќе се објават? Нормално, на форумот е отворена тема каде што ќе може да се даваат предлози. Кликнете тука.
 
автор: Бојан Николов @ 12/05/2005 11:54:00 PM |


0 Comments: