Tuesday, January 17, 2006
Фановите на Star Trek: Enterprise, бараат од Paramount за 40 годишнината на Star Trek, да издаде direct-to-DVD филм со екипажот на Enterprise NX-01, или пак да сними мини серија со истиот екипаж. Петицијата е он-лајн, и за повеќе информации околу барањата - таму. Јас се потпишав, 32-риот потпис е мој. :)

Кликнете тука за да го дадете својот потпис.
 
автор: Бојан Николов @ 1/17/2006 02:46:00 PM |


7 Comments:


At 7:23 PM, January 20, 2006, Anonymous Slobodan

Ova ideja e super.
Se nadevam deka ke se ostvari iako bi sakal poveke da ja dadat celata serija so ovoj ekipaz na nekoja od makedonskite televizii

 

At 1:31 AM, January 23, 2006, Anonymous Odd?

Na Makedonskite Televizii ?!?!
Samo sonuvajte.
Nemame poke niti HRT da gledavme po nesto davaa tamu.
Abe ajde...!

 

At 8:41 PM, January 26, 2006, Anonymous janeway

Mi kazaa deka na TV "TELMA" ke gi davale Enterprise - najnovite. Tochno li e?

 

At 10:13 PM, January 26, 2006, Blogger Бобо Николов

Така се збори. Ја пошто не глеам ТВ, не сум видел реклама. Ако има, од понеделник ќе почнам да киснам пред ТВ. :)

 

At 3:01 PM, January 29, 2006, Anonymous janeway

Na sajtot na TELMA (www.telma.com.mk)
na programata za ponedelnik vo 19.30
Enterprajz - Zvezdeni pateki!Izglea ke bide.

 

At 7:15 PM, February 08, 2006, Anonymous Krste

Zakon sto im teknalo da pustat ENTERPRISE ali prevodot SMRDI!!!

 

At 2:24 PM, February 10, 2006, Blogger Rogi

Е тука си во право дека преводот им СМРДИ, ама ај барем ке можеме да гледаме!!!

Да се тешиме со фактот дека на сите наши телевизии преводот е катастрофа!!!

Поздрав