Friday, February 24, 2006
Денес беше објавен краток напис за Мак Трек во списанието АНТЕНА. Го објавуваме скенираниот напис. Поздрав до редакцијата! :)

 
автор: Бојан Николов @ 2/24/2006 06:24:00 PM |


2 Comments:


At 5:17 AM, February 25, 2006, Anonymous Odd?

Значи со „рекламата“ да очекуваме нови корисници на форумот :)

 

At 4:42 PM, February 25, 2006, Blogger sime

Da ne bese Antena nemase da znam za ovaa stranica,a toa ke bese mnogu gadno:)