Friday, February 03, 2006
Се случи и тоа. Македонија има свој дел на Trek Fans United, а јас сум официјално назначен за национален координатор. :)

Само што ја добив прекрасната вест од главните фаци таму, па решив да ја споделам со сите вас. Македонскиот форум на Trek Fans United е исто така од сега активен. Тоа ќе биде официјалниот Мак Трек форум.

Ги повикувам сите заинтересирани фанови од Македонија да се приклучат на Trek Fans United.
 
автор: Бојан Николов @ 2/03/2006 03:06:00 AM |


8 Comments:


At 6:34 AM, February 05, 2006, Anonymous Anonymous

Make the Force be with us!

-----------------------------
pozdrav od C-3PO (Star Wars)

 

At 6:59 PM, February 05, 2006, Anonymous Anonymous

ne mozam da se registriram.
ne mi prakja povratna informacija,e-mail.

 

At 7:41 PM, February 05, 2006, Blogger Бобо Николов

anonymous, веројатно си на листата за чекање. Се случува и тоа.

Со кој username проба да се регистрираш?

 

At 5:24 AM, February 07, 2006, Anonymous Anonymous

ok sega se registrirav ali ne mozam
da repliciram vo forumite.
"Sorry, you have not permision to replay on this forum!"

POMAGAJTE !

:)
TheBreaker

 

At 7:11 PM, February 08, 2006, Anonymous Krste

Bobo sega bi trebalo da bides admiral B. Nikolov

 

At 7:53 PM, February 11, 2006, Anonymous Goldsmith

Еј, јас сум, само од друг компјутер пишувам и ме мрзи да се сетам на логинот (:)), да те потсетам само да го апдејтираш линко до форумот горе кон овој на TFU.

 

At 11:38 PM, February 11, 2006, Anonymous zlatko

ne moze4 da se registiram iako stiga pass na mailot ne bive

 

At 12:09 AM, April 15, 2006, Anonymous Milan

Odlicna idea Bobo da kreiras vakov blog.
I sebe se vbrojuvam vo grupata na Star Trek (i ostanati SF paketcinja) zavisnici. Dokaz: Snimeni site ST-Voyager serii od HRT i kontinuirano obnovuvanje na gradivoto:-) Utesitelno e covek da znae deka ne e sam. Uste ednas: ... boldly go where no man has gone before!