Friday, March 10, 2006
Trek Fans United бара помош од фановите при изработка на постерот за најголемата Star Trek конвенција во Европа, FEDCON.

Се што треба да направите е ако сте член на Trek Fans United (ако не сте, зачленете се, и Маедонија е дел од Trek Fans United), да испратите своја слика. Постерот ќе биде направен како колаж на слики од членовите на Trek Fans United.

За повеќе, кликнете тука.
 
автор: Бојан Николов @ 3/10/2006 12:46:00 PM |


0 Comments: