Monday, April 24, 2006
Остана уште една недела да ја потпишете Enterprise петицијата, пред да биде испратена до Paramount. До сега се собрани околу 7500 потписи. Треба да се соберат вкупно 10000.

Ако не сте ја потпишале, потпишете. Можете да потпишувате САМО со различни мејлови. Ако пратите неколку потписи со ист мејл, тие ќе бидат НЕВАЖЕЧКИ. Потпишувајте со полно име и презиме.

За да потпишете, кликнете тука. За да дознаете што потпишувате, кликнете тука.

Петицијата ќе биде испратена до Paramount на 01.05.2006. Побрзајте.
 
автор: Бојан Николов @ 4/24/2006 11:59:00 PM |


3 Comments:


At 3:46 PM, April 25, 2006, Blogger Андреј

Што знам, не верувам дека ќе се соберат за недела дена потребните потписи. Штета, ептен ми прирасна за срце Enterprise :)

 

At 3:39 AM, April 27, 2006, Blogger Master Ckalja

Абе ни сам не сум свесен веќе колку пати ја потпишав петицијава.
Да е во мои човечки можности сам би ги потпишал тие 2500 пати што останаа.
Ама ваљда и вака некоја порака ќе се прати до одговорните да сфатат дека со сакаме Enterprise и дека има кој да го гледа. Што мора секогаш да е најбитна точната цифра?

 

At 5:51 PM, April 27, 2006, Anonymous DeeJay

Пред некој ден и јас на мојот блог повторно повикав да помогнат луѓево. Се надевам дека ќе успееме со петицијава.
---
Кај мене може да ја симнете и насловната тема од „Стар Трек: Ентерпрајз“.
Поздрав!