Sunday, May 07, 2006

Петицијата за Enterprise е спремна и додека го читате ова, патува до Paramount. Пакетот содржи 135 страници, со вкупно 8320 потписи од фанови од целиот свет. За жал, не се собраа 10000 потписи. Луѓето од Trek Fans United сметаа дека треба да се испратат потписите собрани до први мај. Во секој случај, петицијата останува отворена.


Останува да видиме што ќе се случи. Искрено, јас не очекувам многу, но вредеше да се обидеме.


Види линк: Enterprise петиција
 
автор: Бојан Николов @ 5/07/2006 03:20:00 PM |


0 Comments: