Thursday, May 11, 2006
Македонија е најтазе земја членка на Trek Fans United. За многу кратко време (отприлика два месеци), нашиот оддел таму, брои најмногу пораки, најмногу членови... Пред тоа, во Европа на прво место беше Словенија, но ги стигнавме и ги престигнавме. Имаме (скоро) дупло повеќе дискусии, пораки, и многу поголема активност. Нашите членови дури и им помагаат на другите земји, чии секции стагнираат некое време.

Докажавме дека го заслужуваме местото (моментално сме на прво место во Европа по активност) таму, и дека во Македонија има голем број на Star Trek фанови. Горд сум што нашата земја е на прво место. :)

Види линк: Европска секција на Trek Fans United
Види линк: Македонија на Trek Fans United
 
автор: Бојан Николов @ 5/11/2006 02:23:00 PM |


2 Comments:


At 12:39 AM, May 12, 2006, Blogger Master Ckalja

Epa BRAVO za nas...ne za drugo, tuku deka go praime ona sto go sakame i deka si imame mesto koe sto ne ispolnuva!

Go MAKTREK!

 

At 10:39 PM, May 16, 2006, Anonymous Zlatko horor

Super. Bravo za Bobo i za ostanatite vo ekipazot, odlicno go favorizirafte filmot preku blogot i gi nateravte makedonski star trek fanovi da bidat po aktivni na S T forumite.
Pozdrav