Tuesday, May 23, 2006

Фановите не дозволуваат Star Trek да згасне. Овие две сезони се доказ дека се додека има фанови, овој феномен нема никогаш да умре. Веројатно повеќето знаат за овие две сезони (во пишана форма). За жал, проектот Voyager Virtual Season, нема планови да продолжи со 10-та сезона, но и овие две се доволни за фановите на Star Trek: Voyager. Сите епизоди се (нормално) бесплатни, можете слободно да си ги симнете. Летото е пред вас, така да спремете се на читање! :)

Види линк: Voyager Virtual Season Project
 
автор: Бојан Николов @ 5/23/2006 11:34:00 AM |


0 Comments: