Monday, June 26, 2006
Сега приметив дека се десило фрка на тука на МакТрек. Односно, губење на дел од кодот. Долго време го немав едитирано, и денес приметувам дека на sidebar-от фалат линкови, банери, бројачот а фали и footer-от. Го отварам кодот, и гледам дека баш таму е прекинат.

Како се случило ова, немам врска. Само јас имам пристап да кодот, а го немам чепкано скоро месец дена. Вчера се на МакТрек си беше во ред, и денес приметив дека не е. Откако ги ставив тие клипчињата со куклите, тогаш приметив. Да, ама тие никако не би можеле да му наштетат на кодот.

Како и да е, ќе се потрудам деновиве да го средам ова. Може и да е грешка од Blogger. Друг некој освен мене, и нема пристап до кодот. Или има? :)