Thursday, June 01, 2006
Trek Fans United форумот со нова адреса

Од пред некој ден е сменета адресата. Значи, http://www.trekfansunited.com ќе ве префрли на http://www.trekunited.com/community . Сменет е линкот на блогов до македонскиот форум на Trek Fans United, бидејќи стариот со старата адреса правеше проблеми. Што се однесува до TFU, се останува исто, освен адресата.


Мак Трек

Приметивте дека во последно време имаме многу статии кои се пишувани од читатели. Планирам да се зголеми екипажот на луѓе кои редовно би пишувале статии за Мак Трек. Значи, се бараат луѓе кои имаат волја и време да пишуваат. Слободно испраќајте статии, па кога ќе дојде време, ќе избереме двајца.
 
автор: Бојан Николов @ 6/01/2006 07:16:00 PM |


1 Comments:


At 11:46 PM, June 02, 2006, Anonymous horor zlate

Bobo izberi me mene, ke bidam dobar kormilar na vasiot brod.
papa