Wednesday, June 07, 2006

Дали знаевте дека интернет пребарувачот Google, покрај големиот број јазици на кои е преведен, работи и на Клингонски? Нормално, за да го користите, потребно е познавање на јазикот. ;)

Брзо кликнете тука.
 
автор: Бојан Николов @ 6/07/2006 02:31:00 AM |


5 Comments:


At 5:55 PM, September 02, 2006, Anonymous Anonymous

Zdravo! Jas sum golem fan na Star Trek i moram da vi ja pofalam ovaa stranica. Pa isto taka bi sakala da ve prasam kaj moze da se nauci klingonski? Zakon ste! Pozdrav

 

At 1:48 PM, December 24, 2006, Anonymous Anonymous

What a great site
»

 

At 2:36 AM, February 03, 2007, Anonymous Anonymous

That's a great story. Waiting for more. » »

 

At 10:13 AM, March 16, 2007, Anonymous Anonymous

Enjoyed a lot! video editing schools