Thursday, July 06, 2006
Конечно на Мак Трек тимот се приклучи и првото женско суштество. :)
Ѕвезда Монева, по неколку испратени текстови, од денес ќе пишува за Мак Трек.

Кога сме веќе кај пишување, деновиве треба да почнам да го пишувам текстот за годишнината на Мак Трек, која е за помалку од месец.
 
автор: Бојан Николов @ 7/06/2006 02:19:00 AM |


5 Comments:


At 6:34 PM, July 06, 2006, Anonymous Anonymous

Go sledam ovoj blog i super sto pisuvate za "Star trek",ama ne si go ispolnivte vetuvanjeto deka ke napisete poveke i za glumcite od "Star trek".

 

At 5:50 PM, July 16, 2006, Anonymous vlade

sg\abe update te si go blogov vaka do nigde ne odi
eve veke 3 nedela kaj so ne e updatiran
:)
shtrafkoto

 

At 2:40 AM, July 17, 2006, Blogger Бобо Николов

Малце сме спори, да... одмори, натака-навака. :)

Ќе биде. Наскоро.

 

At 10:19 PM, July 17, 2006, Anonymous shtrafkoto

i hope so :)

 

At 10:40 PM, December 14, 2006, Anonymous Anonymous

KAKO DA SE UCLENAM ????