Sunday, July 23, 2006
Вчера (22.07.2006) се појави првиот официјален постер за новиот долгометражен Star Trek филм, кој треба да се појави во 2008 година. Според тоа што го има на него, можеме да се осигураме дека дефинитвно ќе биде приквел филм, и тоа за младите години на Кирк.

Исто така на Internet Movie Date Base пишува дека Мет Дејмон ќе ја толкува улогата на младиот Кирк.

За повеќе информации околу постерот, и wallpaper верзии, кликнете тука.
 
автор: Бојан Николов @ 7/23/2006 04:58:00 PM |


5 Comments:


At 4:50 PM, August 10, 2006, Blogger Master Ckalja

Леле мајко - Мет Дејмон ќе го глуми Кирк! Каква катастрофа! Па размишљаат ли овие бар малце бре,а?

Оф мореее.....

 

At 10:37 PM, December 14, 2006, Anonymous Anonymous

MET DEJMON PA UBAVINI NELI
GO ON MET DEMON

 

At 5:11 PM, January 26, 2008, Blogger silfiriel

јас не сум Стар Трек обожавател, (добор Ентерпрајз последната серија, ја сакав), ама знам дека Мет Дејмон не е Кирк, туку Крис Пајн.

 

At 5:14 PM, January 26, 2008, Blogger silfiriel

This comment has been removed by the author.

 

At 5:16 PM, January 26, 2008, Blogger silfiriel

Од ХД трејлерот направив неколку позадини за десктоп па ако сакате може да ги ѕирните, еве ви линк
http://wallpapermovies.blogspot.com/2008/01/star-trek-xi-wallpapers.html

вклучени се и официјалните позадини.