Friday, September 08, 2006
Ја дочекавме и годишнината. 40 години Стар Трек. Серија која на многумина им го измени животот. Серија која засекогаш ќе остане запишана во историјата на телевизијата. Серија која успеа да обедини многу луѓе од целиот свет... Едноставно речено, серија која го измени светот.
Ќе ве однесам и низ историјата на МакТрек. Се враќаме пред една година, на текстот за Џин Роденбери, таткото на феноменот наречен Стар Трек. Кликнете тука.

И мало потсетување за утре. Бидете во "Fifth Element" (Г.Т.Ц.), во 19:00 часот, заедно да прославиме. Понесете си ги и starfleet униформите. :)Види линк: Статијата на официјалниот Star Trek сајт за 40 годишнината
 
автор: Бојан Николов @ 9/08/2006 06:53:00 PM |


0 Comments: