Sunday, November 05, 2006
Се враќаме по мала пауза. Изминатиов месец, се надевам, дека доволно не одмори, и ќе ни даде сила за понатамошната работа. Иако доаѓа колоквиумска недела, се надевам дека ќе најдеме време за редовен апдејт на блогов. :)

Наредниов период, ќе бидете информирани околу проектите на МакТрек фан-клубот, зачленувањето во истиот, и слични работи. Нормално, нема да го заборавиме она што го правиме изминатава година, а тоа е - инфомирање, вести и статии за нашата омилена серија.

Додека си триеме рацете и се спремаме за работа, ви предлагам да го посетите официјалниот сајт на организацијата, да прочитате што е ново, и нормално да видите како се забавуваме на собирите, http://www.maktrek.org.mk
 
автор: Бојан Николов @ 11/05/2006 06:52:00 PM |


0 Comments: