Sunday, January 14, 2007

Мак Трек доби свое место и на македонскиот блогерски сервис, Блогерај. Таму ќе бидат објавувани текстови од овој блог, кои се закопани во архивите. Година и пол, и 130 текстови, не е малку, нели? :)

Адресата е: http://mak-trek.blog.com.mk
 
автор: Бојан Николов @ 1/14/2007 02:03:00 AM |


0 Comments: