Monday, January 08, 2007

Мини-серијата од 3 епизоди, Star Trek: Of Gods And Men е одложена. Првата епизодата требаше да се појави во декември 2006, па овој месец, и на крај излезе информацијата дека ќе има задоцнување од неколку месеци.

Првата епизода, би требало да се појави во април, втората во мај и последната во јуни. Останува да чекаме нови информации.
 
автор: Бојан Николов @ 1/08/2007 09:34:00 PM |


3 Comments:


At 9:45 AM, January 12, 2007, Anonymous FREESTYLE

Мислам дека имам статија која би можела да ви биде потребна во васиот дела на „StarTrek Наука“.
Иначе се работи за ДефлекторскиШтит. Видете
http://kavtrek.blogspot.com

 

At 6:15 PM, January 13, 2007, Blogger Бобо Николов

Во иднина престани да крадеш статии од нас.

 

At 1:30 PM, January 14, 2007, Anonymous freestyle

Се извинувам за плагијатот јас немав приметено до вчера дека е земено од кај вас. Бидејќи статиите беа земени од wikipedia. Иначе во тек е бришењето на статиите.
Мое најдлабоко извинување и се надева би надокнадил некако со што би ми опростиле.