Wednesday, January 03, 2007
Официјалниот сајт за новиот Стар Трек филм, денеска ги сумираше (официјалниоте) информациите кои ги беа дале за и околу филмот. Првиот драфт за сценариото е напишан, а се очекува и вториот. Еве некои кои ги сметав за побитни:

1) Филмот излегува кон крајот на 2008.
2) Приказната ќе се врти околу Кирк и Спок пред Star Trek: TOS.
3) Ќе биде прикажан животот на Кирк пред Академијата, за време на Академијата, како и служењето на USS Faragut и командувањето на USS Enterprise.

Тоа што верувам дека повеќето ќе ги интересира, е кастингот. Сега за сега, нема никакви информации околу ова. Во 2007 ќе можеме да очекуваме трејлер, постер и нормално, официјален наслов на филмот. Од веќе познатите ликови, ќе ги видиме капетанот Пајк, МекКој, Скоти, итн...

За повеќе информации, кликнете тука.
 
автор: Бојан Николов @ 1/03/2007 04:36:00 PM |


1 Comments:


At 11:23 AM, January 11, 2007, Anonymous Anonymous

znaci sepak kirk i spok.
pu da ne im se snevidi!!!