Sunday, February 25, 2007


По декемвриското одложување OG&M, кое наводно беше со цел да се дообработат и подобрат филмските ефекти, времето и датумот на прикажување на трите дела е познат:

Прв дел: 15 Април 17:01*
Втор дел: 13 Мај 17:01
Трет дел: 17 Јуни, 17:01

Па, да се надеваме дека чекањето вредело.


*East Standard Time
 
автор: Clathrin @ 2/25/2007 02:36:00 AM |


2 Comments:


At 9:41 AM, February 27, 2007, Anonymous freestyle

конечно

 

At 11:27 PM, April 11, 2007, Blogger Rogi

Конечно...и јас викам така...него...
Дали ова се однесува за кина или?!?

Поздрав