Friday, March 23, 2007

Со мало задоцнување од еден ден, да му честитаме роденден на Вилијам Шатнер, едниот и единствен капетан Кирк.

“He may not have the acting chops of an Olivier, or the sophisticated suaveness of a Connery. He may not be a generic pretty-boy like any given fill-in-the-blank movie star. But you cannot keep your eyes off of him.”

76 и не е така мала бројка. :)

 
автор: Clathrin @ 3/23/2007 02:06:00 AM | 4 коментар(и)
Sunday, March 04, 2007
Премиерата за новиот Стар Трек филм е закажана за Божиќ 2008. Снимањето би требало да отпочне, штом се заврши со сценариото и кастингот. Моментално кружат гласини за кои актери би можеле да ја играат славната тројка. Во комбинација е повторно Мет Дејмон како Кирк, додека Адријан Броди и Гери Синиз би биле Кирк и МекКој.
 
автор: Бојан Николов @ 3/04/2007 12:46:00 PM | 7 коментар(и)