Wednesday, August 29, 2007
Последниов период вниманието на Стар Трек јавноста и медиумите е сконцентрирано кон новиот Спок, актерот Закари Квинто. Квинто изминатиов период интензивно се дружи со неговиот постар колега Леонард Нимој, оргиналниот Спок од сериите и филмовите. Квинто исто така изјави дека веќе се подготвува за улогата на младиот Спок, и дека неговиот Спок ќе има повеќе емоции од оној на Нимој.

Исто така, познато е дека Квинто има потпишано договор со Парамаунт, за толкување на улогата на Спок во наредните Стар Трек филмови и серии.

На овој линк, имате целосно интервју со Закари Квинто, каде што зборува за неговата улога во новиот Стар Трек филм, и слични други интересни работи.

 
автор: Бојан Николов @ 8/29/2007 12:55:00 PM |


0 Comments: