Wednesday, August 15, 2007
Одамна не сум пишал ваков пост. Значи, што е ново на МакТрек? Додадена е галерија на десктоп позадини во левото мени, најдолу. Обновена е рубриката "Статија на неделата", каде што секоја недела ќе се објавуваат линкови до интересни статии кои се закопани во архивите на МакТрек.

Деновиве ќе бидат објавени две статии, испратени од читатели. Исто така, можно е проширување на екипата која го работи блогот, но за тоа, кога ќе биде официјално.

Блогот си продолжува со ова темпо, значи ќе се објавуваат новости во врска со Стар Трек и новиот филм, статии, ќе има апдејти на галеријата, а можни се и анкети какви што имаше порано.
 
автор: Бојан Николов @ 8/15/2007 08:48:00 PM |


0 Comments: