Friday, August 10, 2007
Одамна најавениот мини-серијал "Star Trek: Of Gods And Men", иако е одамна снимен, неговото прикажување се одложуваше неколку пати. Првата епизода беше најавена за април 2007, па се појавија првите три минути од истата, за на крај да биде повторно одложено прикажувањето.

Режисерот на "Star Trek: Of Gods And Men", Тим Рас (попознат како вулканецот Тувок од Star Trek: Voyager) на конвенцијата во Лас Вегас, која започна вчера, изјави дека премиерата на ST: OG&M ќе биде во септември оваа година. Според Рас, одложувањето се должи на работата на компјутерските ефекти за вториот и третиот дел од мини-серијалот. Исто така, тој вели дека првиот е готов, но сакаат да ги завршат останатите два, пред да излезе првиот.

Покрај ова, фановите имаат можност да го погледнат новиот трејлер, на официјалниот сајт на "Star Trek: Of Gods And Men".
 
автор: Бојан Николов @ 8/10/2007 02:03:00 PM |


4 Comments:


At 7:09 PM, August 10, 2007, Anonymous freestyle

Стварно претера со ST OG&M

 

At 2:09 AM, August 11, 2007, Blogger Rolulan

ova so stogm ne e koj znae so so go praat tolku iako mislam deka e niskobudzeten film i so tolku se krcka okolu nego ke vidime na kraj se nadevam credi cekanjevo

 

At 4:56 AM, August 11, 2007, Blogger Neno

Тувок увек ми бил антипатичен. :S

 

At 12:26 PM, August 12, 2007, Anonymous anonimna

Ne be,zasto antipaticen?;)