Tuesday, September 18, 2007
Пред две недели имаше муабети дека Зое Салдана ќе биде Ухура, во новиот Стар Трек филм. Конечно, овие тврдења се официјализирани од Парамаунт.

Досега, потвредни се Zachary Qunto (младиот Спок), Anton Yelchin (Чехов) и Leonard Nimoy како постариот Спок.

Сеуште ништо не познати кој ќе ги толкува улогите на МекКој, Скоти, Сулу и нормално, Кирк.

Според мене, Салдана е добар избор за Ухура.
 
автор: Бојан Николов @ 9/18/2007 02:30:00 PM |


4 Comments:


At 4:06 PM, September 18, 2007, Anonymous freestyle

е надарена е.... :)

 

At 12:16 AM, September 27, 2007, Blogger Rogi

Дефинитивно боље личи од оригиналната Ухура :D. Останува уште да видиме како ќе се покаже во филмот.

 

At 3:17 AM, September 29, 2007, Blogger Ivana

Симпатично...личи на Beyonce :)

 

At 9:57 PM, October 02, 2007, Blogger Ivana

Пред некое време, сосема случајно дознав дека типкава е глумица во шпански серии :))))