Friday, October 12, 2007

(од лево кон десно: John Cho, Simon Pegg, Chris Pine)

Конечно нови актери во екипата за новиот Стар Трек филм. Потврдени се Џон Чо (Сулу) и Сајмон Пег (Скоти). Сајмон Пег на публиката и е познат по неговите успешни остварувања како Shaun of the Dead и Hot Fuzz, каде што се јавува како актер и сценарист.

За улогата на Кирк, деновиве се спомнува актерот Крис Пајн, но сеуште не е потврдено.

UPDATE: Крис Пајн е новиот Кирк.

 
автор: Бојан Николов @ 10/12/2007 12:48:00 PM |


8 Comments:


At 1:31 AM, October 13, 2007, Blogger Ivana

Многу ми е манекен овој за Кирк што го местат...

 

At 1:59 AM, October 13, 2007, Blogger freestyle

мене на геј ми асоцира...... :)

 

At 10:44 AM, October 14, 2007, Blogger Old Skool English

не да е faggot овој шо е за Кирк апла е гејша!!

 

At 7:00 PM, October 14, 2007, Anonymous anonimna

:))))))))))))))))))))))))))Hahaha,me nasmeavte.Se soglasuvam so Ivana.Koj ke misli na Kirk dodeka go gleda manakenov?!

 

At 7:01 PM, October 14, 2007, Anonymous anonimna

P.S.Sulu e dobar,a ovoj od Shaun of the Dead kaj go najdoa?!

 

At 10:29 AM, October 15, 2007, Blogger Old Skool English

а шо кирк треба да е грд за да мислам на него? :D

 

At 11:36 PM, October 16, 2007, Blogger Ivana

Па да, мислам... манекени делуваат несериозно :)

 

At 8:54 PM, October 18, 2007, Anonymous anonimna

old skool english zarem ti treba voopsto da mislis na nego :)?Nie treba da mislime :).I poarno e da e nekoj ponevpecatliv no so sarm,nego li nekoj lepotan.Se soglasuvam so Ivana.