Friday, October 19, 2007
Конечно се знаат имињата на актерите кои ќе го толкуваат оргиналниот екипаж на Enterprise. Беа објавени и тука, заедно со сите шпекулации и гласини. Луѓето од Slashfilm направиле монтажа, која може да се погледне подолу. Исто така, еве и линк до оригалната вест, каде што има по некоја информација за секој од новите актери, нормално, проследена со слика.

Деновиве ако имам време, ќе направам и едно мени од страна, каде што ќе одат сите новости за Star Trek XI. Во меѓувреме, погледнете го најновото интервју со Вилијам Шетнер, кое излезе вчера, каде што зборува за новиот филм.

Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 10/19/2007 10:26:00 AM |


6 Comments:


At 8:21 PM, October 19, 2007, Blogger Ivana

Малце е чудно со младичиве, ама мислам дека ќе биде забавно :)

 

At 12:01 AM, October 20, 2007, Blogger freestyle

кирк е промашен.....

 

At 9:19 AM, October 22, 2007, Blogger Old Skool English

леле не само кирк се е промашено ама ај ваљда типциве знаат шо прават. после се филмов има најголем буџет до сеа

 

At 10:11 AM, October 23, 2007, Blogger freestyle

сепак мислам дека Сулу и Ухура се погодени

 

At 4:51 PM, October 24, 2007, Anonymous ribaro

Мене ок ми изгледаат новиве, но Спок - Нимој е незаменлив. Ај ќе чекаме, нема друго :)

 

At 3:55 PM, November 18, 2007, Anonymous anonimna

Jaoooo,koja utka,osobeno sto baraat Bana i Urban,takvi akteri vo vakov film.Aj batali gi niv,nego sto bara ovoj od Shaun of the Dead tuka???????????????????Ja zgresile rabotata.