Tuesday, November 13, 2007
JFX објави неколку слики од Закари Квинто како Спок, снимени на снимањето на новиот филм. Сликите се со послаб квалитет, но вреди да се погледнат. Клик тука.

 
автор: Бојан Николов @ 11/13/2007 12:46:00 PM | 3 коментар(и)
Wednesday, November 07, 2007

Денеска конечно започна снимањето на новиот Стар Трек филм, во режија на J.J. Abrams ("Lost", "Mission Impossible"). Филмот ќе биде во продукциска фаза до март 2008, а неговата премиера е најавена за декември истата година.

 
автор: Бојан Николов @ 11/07/2007 05:26:00 PM | 4 коментар(и)