Wednesday, November 07, 2007

Денеска конечно започна снимањето на новиот Стар Трек филм, во режија на J.J. Abrams ("Lost", "Mission Impossible"). Филмот ќе биде во продукциска фаза до март 2008, а неговата премиера е најавена за декември истата година.

 
автор: Бојан Николов @ 11/07/2007 05:26:00 PM |


4 Comments:


At 9:59 PM, November 07, 2007, Blogger Ivana

Алелуја веќе! :))

 

At 2:53 PM, November 08, 2007, Blogger freestyle

арно му текна

 

At 7:25 AM, November 09, 2007, Blogger Neno

супер. како и сите така и овој ќе си го чекам да искочи на DVD. :)