Thursday, December 27, 2007
Обемна галерија на жените кои се појавиле во оргиналната серија. За сите оние кои мислеа дека само 7 of 9 и T'Pol се убави. :)


Ацо, фала. Клик тука.
 
автор: Бојан Николов @ 12/27/2007 10:30:00 AM | 2 коментар(и)
Sunday, December 23, 2007

Конечно излезе првата епизода на мини-серијалот Star Trek: Of Gods And Men. Епизодата може да се погледне тука.
 
автор: Бојан Николов @ 12/23/2007 01:16:00 PM | 5 коментар(и)