Sunday, December 23, 2007

Конечно излезе првата епизода на мини-серијалот Star Trek: Of Gods And Men. Епизодата може да се погледне тука.
 
автор: Бојан Николов @ 12/23/2007 01:16:00 PM |


5 Comments:


At 4:58 AM, December 24, 2007, Anonymous Anonymous

vredi li da se gleda ova?

 

At 11:21 AM, December 24, 2007, Blogger freestyle

вреди , вреди.. иначе шо ве немаше подолго време.... и шо е со форумот.....

 

At 11:34 AM, December 24, 2007, Blogger freestyle

погледнав малку од него и не ми се допадна, после ќе го изгледам само заради тоа шо е стар трек....

 

At 5:08 PM, December 24, 2007, Anonymous anonimna

Kaj bevte be navistina?Cekav,cekav,cekav i nisto novo nemase.Pa daj nemojte drugpat tolku dolgo vreme da ve cekame!

 

At 11:33 AM, December 25, 2007, Blogger freestyle

ѓабе е, синне постира пост шлемот на главата и пак замина на неплатен одмор.....