Thursday, December 27, 2007
Обемна галерија на жените кои се појавиле во оргиналната серија. За сите оние кои мислеа дека само 7 of 9 и T'Pol се убави. :)


Ацо, фала. Клик тука.
 
автор: Бојан Николов @ 12/27/2007 10:30:00 AM |


2 Comments:


At 4:54 PM, January 07, 2008, Blogger Ивана

Убави се...поготово таа првата :)