Saturday, January 19, 2008
Првиот тизер трејлер за новиот филм. Не открива многу, но интересно е да се погледне. Видеото е со малку лош квалитет. Сигурно ќе има подобра верзија деновиве.


Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 1/19/2008 11:15:00 AM | 5 коментар(и)