Saturday, January 19, 2008
Првиот тизер трејлер за новиот филм. Не открива многу, но интересно е да се погледне. Видеото е со малку лош квалитет. Сигурно ќе има подобра верзија деновиве.


Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 1/19/2008 11:15:00 AM |


5 Comments:


At 2:31 PM, January 19, 2008, Blogger freestyle

ако не сум сванал грешка во трејлеров беше прикажано правењето не Ентерпрајз

 

At 9:51 PM, January 24, 2008, Anonymous Anonymous

Weird! :)

 

At 3:39 PM, February 28, 2008, Anonymous Anonymous

Interesen teaser, pogotovo so glasot na 'stariot' Spock :))
inace za HD verzija-www.startrekmovie.com

 

At 8:29 PM, March 10, 2008, Blogger gorca14

Bas me interesira kako ke izgleda noviot Enterprise...

 

At 10:01 PM, March 24, 2008, Blogger freestyle

како најстариот.....
иначе синне тука прашина фанало..... ;)