Monday, July 21, 2008
По три години постоење, Мак Трек ја достигна бројката од 50.000 посети. Мислам дека и нема подобар повод конечно да се избрише прашината што беше тука со месеци и конечно да се мрдне од некоја мртва точка.

Десетина дена експериментирав со дизјанот, пробував различни комбинации и се решив за овој едноставен изглед кој сметам дека одговара и изгледа симпатично. Покрај тоа е прегледен и функционален. Долколку има некои ситници што ненамерно се испуштени, ќе се потрудам да ги средам.

Три години. Незнам што да кажам, освен да им се заблагодарам на сите кои го читаа блогот и придонесоа на било кој начин, а и да им се извинам на сите оние на кои им недостасуваше. Благодарам за секој мејл во изминативе неколку месеци, мислам дека успеав на сите да одговорам.

Иднината на Мак Трек, иако е неизвесна, сигурен сум дека ќе донесе позитивни работи. Неможам да ветам редовна активност, но секако дека нема да дозволам толку долга пауза.

Благодарам уште еднаш, и поздрав до сите!
 
автор: Бојан Николов @ 7/21/2008 12:49:00 AM |


6 Comments:


At 1:37 PM, July 21, 2008, Anonymous Anonymous

aj pa po beriketno godinava :)

 

At 2:10 PM, July 21, 2008, Anonymous Losteech

Честито годишнина. :)

 

At 2:10 PM, July 21, 2008, Blogger Ивана

aj neka trgne :)

 

At 2:27 PM, July 21, 2008, Anonymous Anonymous

Welcome back! :) Дизајнот е одличен, се читаме.
;)

 

At 2:02 PM, July 22, 2008, Blogger TripPiLoT

екстра е дизајнот, од секогаш сум сакал симпл и елегант :). ајде, па оваа година да имаме повеќе активности :):)

 

At 8:25 PM, July 23, 2008, Blogger freestyle

арно ;)