Monday, August 25, 2008
Направив банерчиња кои може да си ги ставите на вашиот блог, сајт, MySpace профил и секаде онаму каде што е дозволен HTML. За почеток еве неколку, а наскоро ќе има уште.

За да ги ставите банерчињата онаму кај што сакате, само ископирајте го HTML кодот од тука во кодот на вашиот сајт и сл. 
автор: Бојан Николов @ 8/25/2008 06:21:00 PM |


0 Comments: