Tuesday, August 12, 2008
Очигледно е дека откако Cryptic Studios ја превземаа MMORPG играта Star Trek Online, интензивно се работи на нејзиното развивање и промовирање. Деновиве се појави нов трејлер со видеа од самиот гејмплеј (не само анимација за промотивни цели или сл.), борби во вселената како и интеракцијата на самите ликови со околината.

Датум сеуште нема, но ако работите продолжат да се одвиваат со ваков интензитет, веројатно би бил објавен наскоро. Трејлерот го има во неколку верзии, кои можат да се погледнат на овој линк.
 
автор: Бојан Николов @ 8/12/2008 01:13:00 PM |


2 Comments:


At 12:29 AM, August 13, 2008, Anonymous Anonymous

Ubavo bi bilo da se slusne mislenjeto za igrava.Vece cel mesec e aktivna oficijalnata strana i vece se formiraat i floti.Ne treba da dozvolime vo se da bideme posledni.

 

At 6:26 PM, August 13, 2008, Blogger freestyle

само да не биде скап акаунтот... :)