Thursday, October 16, 2008
Мислењето за Star Trek XI го кажав уште одамна и сеуште стојам зад секој напишан збор. Очекувам да биде катастрофа каква што досега се нема случено на Star Trek франшизата.

Како и да е, конечно се објавени неколку слики на кои може да ги видиме наследниците на оргиналната постава во соодветните униформи, ентериерот на Enterprise и негативецот Неро. Погледнете подолу.

Новиот стар екипаж.

Спок го дави Кирк?

Фенси, нели?

Ерик Бејна како Неро

Labels:

 
автор: Бојан Николов @ 10/16/2008 03:28:00 PM |


2 Comments:


At 3:17 PM, October 23, 2008, Anonymous Anonymous

Мене сликите ми се ок.

 

At 12:11 PM, May 11, 2009, Blogger Elena

Jas navistina neznam zashto tolku go plukate filmot, so ogled na toa deka milion godini nemame videno nishtonvo od star trek treba samo da se raduvate, ne ve svakjam, samo da se jadelo burek.