Monday, November 03, 2008
Како што може да се забележи, денес е додадена нова анкета (после толку време). Не функционира како што сакам, резултатите не ги покажува на кирилица, па да речеме, ќе биде привремена, додека не најдам некоја што ќе биде подобра. За ова прашање, ќе одиме со оваа.

Значи, што очекувате од новиот Star Trek филм? Ќе стои некое време, па гласајте.

Друго што е ново? Додадов линк во сајдбарот до постот со банерите, доколку некој ги сака да не мора да копа по архивата. Мејлот го додадов на истото место, по видливо е тука горе. Кога сум кај мејлот, пред некој ден добив мејл каде што еден читател ме прашуваше за линкот на галеријата на позадини што ја имаше порано. Скоро и да имав заборавено на тоа, па еве, ќе се потрудам да ја апдејтувам галеријата со позадини со поголема резолуција и ќе ја додадам во сајдбарот. До тогаш, еве го линкот со старите. Shareapic.net очигледно никогаш нема да си го решат проблемот со серверите, па затоа новата галерија ќе биде хостирана на друго место.

На мејлови одговарам кога ќе најдам време, па најубаво тоа што имате да прашате или да кажете, пишувајте го тука. Многу почесто го проверувам блогов, отколку мејлот. Ќе пробам да најдам и некоја скрипта која што би ги покажувала и новите коментари на постовите во сајдбарот, за да немора да чекаат одобрување со кое гледам каде има нови.
 
автор: Бојан Николов @ 11/03/2008 02:42:00 PM |


0 Comments: